Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Microsoft Windows 10 Pro 64-bit HUN 1 Felhasználó Oem 1pack operációs rendszer szoftver

Microsoft
31.636 Ft (24.910 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Nem értékelt
Cikkszám: 127599
Szállítási díj: 914 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Budapesti készlet: Rendelhető
Beszállítói készlet: Raktáron
GYORS KISZÁLLÍTÁS
Szállítási idő 1-2 nap
GARANCIA
2 év garancia az ICONINK termékekre
PÉNZVISSZAFIZETÉS
14 napos pénzvisszafizetési garancia
31.636 Ft (24.910 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Leírás


Windows 10. Nagy dolgokra hivatott.


A Start menü visszatért, és jobb, mint valaha: bővíthető és testreszabható.•
Gyors és rugalmas működés: a gyors indítást és alvó állapotból visszatérést az InstantGo* és más technológiák segítik.•
A Cortana** személyi asszisztens idővel egyre jobban alkalmazkodik önhöz, hogy még inkább a segítségére legyen.•
Vezérlés érintéssel, gépeléssel vagy tollal***: mindig az éppen végzett feladatnak megfelelően választhat.•
A Windows 10 számos alkalmazást tartalmaz – Fényképek, Térképek, Zene, Filmek+TV és még sok mást –, amelyek minden eszközén működnek.•
Közvetlenül írhat vagy gépelhet a weboldalakra, és egyszerűen megoszthatja jegyzeteit ismerőseivel.•
Akár négy alkalmazást is dokkolhat a képernyőn, és új asztalokat is létrehozhat, ha több helyre van szüksége.•
Munkahelyi vagy iskolai tartományhoz csatlakozva könnyen elérheti a szükséges fájlokat, hálózati kiszolgálókat és nyomtatókat.•
Fokozott biztonság a BitLocker adattitkosítási és -védelmi technológiával.•
Bejelentkezés a Távoli asztal funkcióval, virtuális gépek létrehozása Hyper-V technológiával.
*A hardvertől függően.**A Cortana működése eszközönként változhat.***A hardvertől függően.


Termékjellemzők:
A Windows 10 Pro újdonságai A Windows 10 Pro ismerős, könnyen használható, és egy sor újdonságot kínál időbeosztása megkönnyítéséhez, a hatékony munkához és cége irányításához. Ez a változat a Windows 10 Home összes funkciója mellett számos további képességet is tartalmaz, például titkosítást, távoli bejelentkezést, virtuális gépek létrehozását és még sok mást.


Még hatékonyabb
Office
Hozza a legjobb formáját – bárhol, bármikor, bárkivel. Minden eddiginél hatékonyabban dolgozhat együtt és oszthatja meg munkáját másokkal kedvenc Office-alkalmazásai: a Word, az Excel, a PowerPoint és a OneNote segítségével.OneDrive

A 5 GB-os OneDrive-tárhely segítségével bárhol egyszerűen elérheti és frissítheti fájljait és fényképeit.* *Internetkapcsolat szükséges. Az internetszolgáltató adatforgalmi díjat számíthat fel.
Dokkolás, feladatnézet és virtuális asztalA dokkolás és a feladatnézet remek segítséget nyújt az alkalmazások kezeléséhez és a rendszerezett munkavégzéshez. Akár virtuális asztalokat is létrehozhat, ha több helyre van szüksége.
áruház és alkalmazásokA Microsoft által tanúsított ingyenes és fizetős alkalmazások, játékok, filmek, TV-műsorok és a legújabb zenék folyamatosan bővülő választéka*. *Egyes alkalmazások külön vásárolhatók meg, elérhetőségük változhat. Az alkalmazások és a tartalmak elérhetősége és felhasználói élménye országonként eltérő lehet.
Ismerős és naprakész

Ismerős és könnyen használható

A jól ismert Start menü, tálca és asztal segítségével azonnal magabiztosan navigálhat. Az élő csempékkel folyamatosan értesülhet a legfontosabb hírekről.
TeljesítményA gyors indítást és alvó állapotból visszatérést az InstantGo* és más technológiák segítik.*A hardvertől függően.

Ingyenes frissítések
A folyamatosan érkező ingyenes frissítések a legújabb funkciók mellett naprakész védelmet biztosítanak az eszköz támogatott élettartama során.

KompatibilitásA rendszer kialakításánál fogva kompatibilis a meglévő szoftverekkel, nyomtatókkal, kamerákkal, USB-eszközökkel és még sok hardverrel.

Még személyesebb

Cortana*
Digitális személyi asszisztense napról napra jobban megismeri önt, hogy még hasznosabb segítőtársa legyen. Emlékezteti a fontos dolgokra, elvégzi az egyszerű feladatokat, és segít a szükséges információk megtalálásában – amikor arra szükség van.

*A Cortana meghatározott piacokon érhető el a rendszer megjelenésekor. A Cortana működése régiónként és eszközönként változhat.

Ujj, toll és hang* Természetes módon – hanggal, tollal, érintéssel és gesztusokkal is – vezérelheti eszközét a pillanatnyi helyzetnek megfelelően. *A hanggal, az érintéssel és a tollal való vezérlés hardverfüggő funkció. Toll kiegészítők külön vásárolhatók.
Continuum
Az alkalmazások és a tartalmak bármilyen képernyőn látványosan jelennek meg, még akkor is, ha asztali üzemmódból táblagépesbe vált*.*A hardvertől függően. A működés alkalmazástól függően változó lehet.
Egységes felhasználói élmény minden eszközönGördülékeny, egységes és látványos környezet várja minden Windows 10-es eszközén, bármilyen képernyőn.
Innovatív élmények és eszközök

Microsoft EdgeVadonatúj böngésző, amely bármilyen webes feladatra remekül használható. Gyorsan böngészhet és kereshet, zavartalanul olvashat, és akár gépelhet is a weboldalakra, majd egyszerűen megoszthatja jegyzeteit másokkal.
útitárs alkalmazásAz útitárs alkalmazással eszközét beállíthatja úgy, hogy gördülékenyen együttműködjön iPhone, Android- vagy Windows Phone-telefonjával.
Lenyűgöző eszközök
A Windows a leginnovatívabb eszközök – telefonok, átalakítható 2in1-ok, táblagépek, PC-k és a HoloLens – által használt legnépszerűbb platform.
Xbox alkalmazás
A beépített Xbox alkalmazás segítségével elérheti az Xbox-játékokat – köztük a Minecraftot – és az Xbox Live legjavát: barátait, eredményeit és játékait*. *Egyes funkciókhoz szélessávú internetkapcsolat szükséges; az internetszolgáltató az adatforgalomért külön díjat számíthat fel. Az Xbox Live funkciói és szolgáltatásai csak a támogatott játékokban érhetők el az Xbox Live által támogatott országokban. Lásd: xbox.com/live/countries. A különböző típusú eszközökön való játékot 2015-ben korlátozott számú játék támogatja; további ilyen játékok megjelenése várható. Az Xbox One konzolon való több résztvevős játékhoz Xbox Live Gold-tagság szükséges (külön vásárolható).

Még biztonságosabb

Az eddigi legbiztonságosabb WindowsA Windows 10 minden eddiginél több beépített biztonsági funkciót tartalmaz. A folyamatosan érkező biztonsági frissítések naprakész védelemről gondoskodnak az eszköz támogatott élettartama során.
Windows HelloJelszó nélkül, arcfelismeréssel vagy érintéssel is bejelentkezhet – gyorsan, nagyvállalati szintű biztonság mellett. *A Windows Hello használatához speciális hardver, például ujjlenyomat-olvasó, aktív infravörös érzékelő vagy más biometrikus érzékelő szükséges.
SmartScreen szűrőVédelmet nyújt a nem biztonságos webhelyekről érkező adathalász támadásokkal szemben, amely idővel egyre hatékonyabb lesz.
DefenderFolyamatosan erősödő továbbfejlesztett védelem a vírusokkal és egyéb kártevőkkel szemben.üzleti célra ideális
Csatlakozás tartományhoz Munkahelyi vagy iskolai tartományhoz vagy Azure Active Directoryhoz csatlakozva elérheti a szükséges fájlokat, hálózati kiszolgálókat, nyomtatókat és egyéb erőforrásokat.
Továbbfejlesztett titkosítás Adatai védelmét a BitLocker* technológia segíti titkosítással és felügyeleti funkciókkal a fokozott biztonság érdekében.*A BitLocker használatához 1.2-es vagy 2.0-s verziójú platformmegbízhatósági (TPM) modul vagy USB flash meghajtó szükséges.
Távoli bejelentkezés A Windows 10 lehetővé teszi a Távoli asztal funkcióval való bejelentkezést, így Pro rendszerű PC-jét otthonából vagy útközben bejelentkezve is használhatja.**Internetkapcsolat szükséges. Az internetszolgáltató adatforgalmi díjat számíthat fel.

Virtuális gépek* A Hyper-V technológiával virtuális gépeket hozhat létre és futtathat, így akár több operációs rendszert is használhat egyszerre ugyanazon a számítógépen. *A kliensrendszeren futó Hyper-V használatához 64 bites rendszer, a második szintű címfordítás (SLAT) támogatása és további 2 GB RAM szükséges.

Saját alkalmazások az áruházban* A Windows 10 lehetővé teszi, hogy saját, privát területet hozzon létre a Windows áruházban a vállalati alkalmazások kényelmes eléréséhez. *Internetkapcsolat szükséges. Az internetszolgáltató adatforgalmi díjat számíthat fel.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!